Kunstutstilling

Referat fra medlemsmøtet i Ålesund Soroptimistklubb

  1. november 2020 kl.18.00

Møtet ble holdt i KHÅK kunsthall. Susanne Fagermo gav en fin omvisning og fortalte om utstillingen Sammensatt, delt og transformert. 21 medlemmer var til stede.

 

Denne utstillingen er den første Susanne Fagermo har hatt siden 2005. Et stipend hun fikk fra Holm stiftelsen i 2018 gjorde det mulig for henne å realisere denne utstillingen. I arbeidet med denne utstillingen har Fagermo vært opptatt av å arbeide eksperimentelt og bruke gamle former som hun har satt sammen på en ny måte. Den kunstneriske utviklingen har vært viktig. Underveis med arbeidet med denne utstillingen har hun hatt flere arbeidsopphold ved Norsk Teknisk Porselen i Fredrikstad, og det er benyttet teknisk porselen til alle objektene i utstillingen.

President Ingebjørg orienterte om at de skulle ha styremøte i neste uke og at hun ville sende ut en orientering etter det. Det kom en oppfordring om at referatene fra styremøtene burde være tilgjengelig for klubbens medlemmer.

Julemøtet blir 8. desember på Holmeskjærsvika.

Etter møtet var gruppelederne i de ulike komiteer samlet på hotell Atlantica og de øvrige i klubben ble informert om at Dråpen kafe var åpen om noen ønsket å samles der.

 

Referent: Kari Blindheim