Kunstlotteri høsten 2021

Ålesund Soroptimistklubb har mottatt i gave et flott serigrafi (silketrykk)av Eli Hovdenakk.

Serigrafiet er gitt av Lionsklubb Aksla Ålesund. Denne Lionsklubben er lagt ned, men ønsket at salg av bildet skal gå til et godt formål.

Ålesund Soroptimistklubb har i den forbindelse valgt å gjennomføre et lotteri. Inntektene vil i sin helhet gå til å støtte Stiftelsen Casa Emanuel.

Stiftelsens mor, Inger B. Harrington fra Ålesund, døde nylig i sitt hjem i Brasil. På 80-tallet solgte hun alt hun eide og reiste til Brasil for å arbeide blant gatebarn. I årene som fulgte adopterte hun flere av gatebarna. Hun finansierte utdanning for flere, støttet et lokalt regnskogprosjekt, et uteliggerhjem og fattige i favelaen (Rios slumkvarter).

Nesten hvert år ved juletider tok hun turen til Norge for å samle inn penger til stiftelsen. Hun ble etter hvert et kjent og kjært fjes på et av de større kjøpesentrene i Ålesund, hvor hun hadde sin faste plass.

Pris pr. lodd:        kr. 50,-.

VIPPS: 140106 (Moloveien – Soroptimistene). Merk betalingen med navn og tlf. nummer.

Soroptimistene arbeider for bedre levekår for kvinner og jenter lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Dette gjør vi gjennom bevisstgjøring og prosjektarbeid.

 

Loddsalget slutter 15. desember 2021.  Vinneren vil bli kontaktet når trekningen er foretatt.